09 May 2014

Ситуацията във втория полуфинал според Станислав Терзиев

Ситуацията във втория полуфинал според Станислав Терзиев



Най-добрата визитка според мен беше на Сузи от Португалия. Единственото, което не ми хареса е, че водещата беше доста безвкусно/странно облечена.


КОМЕНТАР:


Не съм дочела коментара, но това ми направи впечатление. Защото точно за тази визитка след края на полуфинала (излизането на резултатите) си помислих, че беше най-лошата в психологическо отношение и може би навреди на Сузи заради скритото си внушение. Защото Сузи просто изчезна, изгуби се в знамето, изглеждаше незначителна...


В този смисъл за себе си правя извода, за пореден път, че екипът на БНТ за Евровизия не разбира от психология, което е доста съществена липса. Специално за режисурите на БГ финали на Евровизия през последните няколко дни имам впечатлението, че бяха доста добри - всъщност много по-добри от последващото представяне на нашите изпълнители на самата Евровизионна сцена в чужбина. Където пак им пречеше психологическата некомпетентност на екипа. Дори да има външни въздействия (подозирам конспирации с цел психологическо въздействие върху тези, които ... конспираторите не искат да се представят добре), съответно обратно - въобще психо отделите на машинарията, владееща света, работят усилено, да не кажа добре... , ще кажа ефективно.




No comments:

Post a Comment