10 February 2015

БНТ ПОЛУЧИ ПОКАНА ДА ОРГАНИЗИРА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЯ

БНТ ПОЛУЧИ ПОКАНА ДА ОРГАНИЗИРА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЯ - eurovision-bg.com

Кой ще бъде домакин на Детската Евровизия 2015? (обобщение)
италианската страна не е готова така лесно да развее белия флаг

КОМЕНТАР:

Дали съм единствената, която забележки като горната в коментар поставят в неудомение и размишления за логическите или други пътища, довели до тях. В случая отново го отдавам на тестостерон (макар да предполагах кой знае защо, че коментарът е от жена), а също и на комплекси.

Всъщност, както вече съм имала възможност да пиша много пъти, този аспект на Евровизия като футболна надпревара ми е сред най-недолюбваните. Наистина, вероятно ми е крайно време и сама да се запитам защо тогава следя и ми е интересна Евровизия. Защо се интересувам от ЕС... Защото това е, което се случва с общността, а културата е важен аспект, и всъщност се интересувам от култура? Ще трябва да помисля за това.

...
Прочетох преди малко и долния материал и се запитах още нещо: каква е всъщност истинската причина БГ да се откаже от участие в Евровизия 2015 и, както се намеква, за възможността да направи същото и за следващата година? Създава се впечатление, че все пак имат намерение да организират Детската Евровизия.

Окончателно: 39 страни на Евровизия 2015 - eurovision-bg.com

Нашата страна няма да участва за втора поредна година поради финансовите проблеми на Българската национална телевизия, но обществената медия се надява да бъде в състояние да подсигури българското участие през 2016-а. Медията първоначално кандидатства за участие в конкурса през ранната есен на тази година, но в последствие се наложи да оттегли заявката въпреки желанието си да популяризира българските изпълнители и песни на престижната сцена на “Евровизия”.

No comments:

Post a Comment